BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 4 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

ABOUT ME(ANING)

Hi there, welkom op mijn website!

Mijn naam is Sarah. Vrouw van Thomas en mama van dochters Renée, Juliette en Céleste. Mijn gezin is mijne ‘fond’. We zijn samen altijd plannen aan het maken en proberen uit elke dag iets moois te halen. Love them to pieces! Maar naast deze 4 kanjers heb ik nog een grote liefde…

‘Think Happy’ draag ik uit met heel mijn hart. Het is een levenswijze die ik wil doortrekken in de juwelen die ik voor jullie ontwerp. Ga op zoek naar dat wat je gelukkig maakt, dat wat je dierbaar is, dat wat je in je kracht zet en zoek er een tastbare reminder voor.

Ik maak deze reminders in de vorm van een juweel. Met edelstenen of in de vorm van morsecodes die je in je juweel kan verstoppen. Voor jezelf, of om te schenken.

Ik heb een zwak voor spullen met betekenis. Wanneer een geschenkje een verhaal of een bedoeling heeft, gaat het bij mij recht naar het hart. Van daaruit groeide het idee om armbandjes en oorbellen met een diepere betekenis te creëren.

Mijn juweeltjes worden met de hand gemaakt en ik steek er steeds een intentie of reminder in voor de drager. Wanneer je er naar kijkt, weet je welke boodschap of persoon er mee samen komt. We hebben allemaal een verhaal dat we willen vertellen, of stilletjes willen koesteren. Met of zonder uitleg… Embrace your story, it made you who you are.

Ben jij klaar om de Think Happy filosofie meer mee te nemen in je leven? Stuur me gerust een vrijblijvend mailtje als je nog vragen hebt!

Lots of Love

& remember to THINK HAPPY 🙂

Sarah

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.