BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

– ZWANGERSCHAP & GEBOORTE –

 

Een overzicht van juweeltjes die het nieuwe leven en alle gebeurtenissen er rond vieren of herdenken

Voor Mama’s en Papa’s (to be) | Meters en Peters | Oma’s en Opa’s

Think Happy Morse Armband 19

MORSE | KRAAM Geschenkjes

Meter & Peter – Omi & Opa – Babynamen…

Think Happy Morse Armband 13

STERRENKINDJES

Koesterjuweeltjes

 

think happy armband Moonstone Petite 2

MAANSTEEN

Steen van Hoop & Fertiliteit

Think Happy Lucia Armband Rose Quartz 1

ROZENKWARTS

Steen van Liefde

Think Happy Tube Armband Amethyst 6

GEBOORTESTEENTJES

Edelsteentjes per geboortemaand

Let’s talk

JUWELEN DIE HET NIEUWE LEVEN EN ALLE GEBEURTENISSEN ER ROND VIEREN

 

Vanaf het moment van je zwangerschap, tot de geboorte.

 

Ben je op zoek naar een betekenisvol geschenk om de vreugdevolle momenten van zwangerschap, geboorte en het nieuwe ouderschap te vieren? Bij Think Happy hebben we een prachtige collectie betekenisvolle juwelen die perfect zijn voor deze bijzondere gelegenheden.

 

Voor de ouders | meters & peters | grootouders-to-be, voor de babyshower of als kraamgeschenkje voor de kersverse mama en papa

 

Zwangerschap en geboorte zijn momenten van verwachting en liefde. Of je nu een aanstaande moeder bent die haar groeiende band met haar kindje wil vieren, een geliefde die een uniek geschenk zoekt voor een babyshower, of peetouders die hun toewijding willen tonen, bij Think Happy vind je het perfecte juweel.

Onze collectie omvat een verscheidenheid aan symbolische stukken die de verbinding met nieuw leven en familiebanden in een juweel omvat. Van armbanden, tot oorbellen en kettingen met symbolen van moederschap, elk juweel is met liefde ontworpen om de speciale momenten van het ouderschap te eren.

Bovendien geloven we bij Think Happy in het belang van duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie. Onze juwelen worden met zorg vervaardigd met hoogwaardige materialen, zodat ze niet alleen een mooie toevoeging aan je collectie zijn, maar ook een waardevol symbool van liefde en familie.

Maak de momenten van zwangerschap, geboorte, babyshowers en het peetouderschap nog specialer met een betekenisvol juweel van Think Happy. Ontdek onze collectie vandaag nog en vind het perfecte geschenk voor deze bijzondere gelegenheden.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.