BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

– VERLOVING & HUWELIJK –

 

Een overzicht van juweeltjes die extra betekenis geven aan jullie grote dag

Voor de getuigen of de bruidsmeisjes, voor de suite, voor hubbie & wife en zelfs voor de weddingplanner 😉

Think Happy Morse Armband 1

MORSE Geschenkjes

Getuigen – Bruidsmeisjes – Hubbie & Wifey – …

Think Happy Pearl Combo 1

Pearl

Steen van Vrouwelijkheid en Puurheid

Think Happy Lucia Armband Rose Quartz 1

ROZENKWARTS

Steen van Liefde

Think Happy Robuust Mannen Armband 2

ROBUUST.

Mannencollectie

think happy armband Lapis Lazuli Petite 3

Bedankjes

Verbindende bedankjes voor de gasten

Let’s talk

JUWELEN MET EEN VERHAAL OP JOUW HUWELIJK

 

Vind een speciaal juweel voor jezelf en je husband-to-be, voor je getuigen en bruidsmeisjes, voor je vrijgezellenfeest of voor de gasten op je huwelijksdag

 

Zoek je het perfecte symbool van liefde en verbintenis voor je verloving of huwelijk? Bij Think Happy begrijpen we hoe belangrijk deze momenten zijn en bieden we een prachtige collectie betekenisvolle juwelen die de speciale band tussen mensen vieren.

Een verloving is een mijlpaal die de start markeert van een nieuw hoofdstuk in je leven. Bij Think Happy vind je een uitgebreide selectie juwelen die een diepere betekenis dragen.

Elk stuk is met zorg ontworpen om de unieke band tussen jou en je partner, je getuigen, je bruismeisjes of je vrijgezellentribe te weerspiegelen, waardoor het de perfecte keuze is voor deze speciale gelegenheid.

En wanneer de grote dag aanbreekt en je elkaar het jawoord geeft, wil je een juweel dragen dat de liefde en verbintenis van jullie huwelijk vertegenwoordigt. Onze collectie heeft voor elk stel iets bijzonders te bieden.

Bovendien geloven we bij Think Happy in de kracht van betekenisvolle juwelen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook een verhaal vertellen. Elk juweel in onze collectie wordt met zorg vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat het niet alleen een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie is, maar ook een waardevol symbool van liefde en verbintenis.

Maak je verloving en huwelijk nog memorabeler met een betekenisvol juweel van Think Happy. Ontdek onze collectie vandaag nog en vind het perfecte symbool van jullie liefdesverhaal.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.