ALLE BESTELLINGEN WORDEN GEMAAKT EN VERZONDEN BINNEN 3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

Verzending

Welke verzendmethodes kan ik kiezen

Je kan kiezen tussen gratis ophaling in Hasselt, verzending via briefpost aan €2,50 of verzending via Track & Trace aan €5,70. Bij bestellingen vanaf €50 euro is Track & Trace verzending gratis.

Opgelet, als je kiest voor verzending via briefpost is de verzending niet verzekerd en wordt de bestelling bij eventueel verlies niet vergoed. Tot dusver zijn alle Think Happy bestellingen die ik via briefpost heb verstuurd goed terechtgekomen, maar als je 100% zeker wil zijn, kies je best voor Track & Trace of ophaling in Hasselt.

Hoelang duurt het vooraleer ik mijn bestelling ontvang?

Alle Think Happy Bracelets worden met de hand gemaakt op basis van jouw voorkeuren. Ik heb geen stock, omdat de meeste armbandjes personaliseerbaar zijn. Ik doe er alles aan om te leveren binnen 2 weken, maar met nog een andere job en als mama van 3 loopt er wel eens iets in het honderd. In dat geval neem ik zeker contact met je op.

Ik heb voor Track & Trace gekozen. Wanneer ontvang ik de link?

Als je voor Track & Trace hebt gekozen, zal je van BPost een link ontvangen op het ogenblik dat ik jouw bestelling verzend. Je zal de Track & Trace link ontvangen op het emailadres dat je hebt gebruikt tijdens het bestellen. Via de Track & Trace link kan je zien wanneer je bestelling zal geleverd worden en kan je de levervoorkeuren indien gewenst wijzigen.

Met Track & Trace is de levering van jouw bestelling gegarandeerd. Als jouw bestelling om welke reden dan ook niet zou toekomen, maak en verzend ik hem opnieuw.

Betaalmethodes

Welke betaalmethodes kan ik kiezen?

Als je online hebt besteld kan je veilig online betalen met Bancontact, de KBC app, de Belfius app of bankoverschrijving. Als je kiest voor overschrijving wordt je bestelling gemaakt van zodra het bedrag op onze rekening staat.

Is de betaling online veilig?

Think Happy maakt gebruikt van Mollie als online betalingsprovider. Mollie is een zeer betrouwbare en veilige tool, die je toelaat om eenvoudig en zorgeloos online te betalen.

Retouren

Kan ik een bestelling (of een deel ervan) retourneren?

Op online bestellingen geldt het wettelijke herroepingsrecht. Je kan binnen 14 dagen je bestelling terugsturen op voorwaarde dat het armbandje zich in zijn oorspronkelijke staat bevindt. Opgelet, het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde armbandjes.

Hoeveel kost een retour?

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Je kan je bestelling uiteraard kosteloos binnenbrengen in Hasselt.

Als je kiest voor verzending via BPost, dan kan je een verzendlabel aankopen via deze link. Dit kost €5,70. Print het verzendlabel af, plak het op een stevige enveloppe en breng het naar een BPost punt. Daar zal je verzendlabel gescand worden en ontvang ik een Track & Trace label zodat ik het retourpakketje kan volgen.

Als je je bestelling via briefpost wil versturen, moet je de armbandjes in een stevige enveloppe steken en frankeren met 2 postzegels van €1, maar bij eventueel verlies of schade wordt jouw bestelling bij briefpost niet vergoed of vervangen.

Onderhoud

Hoe zorg ik dat mijn armbandje lang meegaat?

Elke Think Happy Bracelet wordt zorgvuldig met de hand voor jou gemaakt met kwalitatieve materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw armbandje lang mooi blijft, raad ik aan om het uit te doen als je gaat douchen en slapen. Je kan ook best contact vermijden met cosmetische producten, zoals parfum of zeep.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.