BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 4 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

– TARIEVEN –

INTAKE

Tijdens een intakegesprek nemen we een halfuurtje de tijd om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of wij samen op weg kunnen gaan.

We puren je vraag helemaal uit: waarom ben je hier en wat heb je precies nodig? Sluit dit aan bij wat ik je te bieden heb? Als we dit helder hebben gekregen stel ik een traject op maat aan je voor waar we voor een korte of een langere termijn mee aan de slag kunnen.

Ik leg uit hoe ik te werk ga en wat je allemaal kan verwachten van de coachsessies die je bij mij volgt. De focus ligt hier echt op kennismaken – uitpuren waar we naartoe willen en je eerste coachsessie vastleggen of het advies voor een doorverwijzing krijgen naar de juiste collega indien ik voel dat dit voor jou een betere match kan zijn!

INTAKE €30

– Dit bedrag wordt verrekend indien je een traject opstart –

COACHINGSTRAJECT

In een traject ga je een commitment aan voor een langere periode. Hierdoor kunnen we veel dieper in je verhaal duiken, op zoek gaan naar je belemmerende patronen en werken aan een diepere shift die je van binnenuit anders naar jezelf zal doen kijken. Door je thema gedurende een langere tijd en op regelmatige basis te belichten ga je merken dat er veel intenser gewerkt kan worden.

We komen gedurende een half jaar op maandelijkse basis (of tweewekelijks in een periode van 3 maanden) samen in mijn praktijk of indien je dit wenst al wandelend op een plek in de natuur in en rond Hasselt – waar jij je het beste bij voelt.

TRAJECT €500 – €30 (intake)

– €470 / 6 Sessies (1,5u) –

LOSSE SESSIES

Indien een traject te intens voor je is kan je ook losse sessies volgen. De data leggen we niet op voorhand vast maar worden door jou bepaald en ingeboekt.

Losse sessies zijn ook fijn om na een intenser traject af en toe terug te blikken en de vinger aan de pols te houden. Jij bepaalt wanneer er een sessie ruimte mag krijgen.

LOSSE SESSIES €60

– €60 / Sessies (1u) –

Let’s talk

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.