BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 4 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

Think Happy Coaching

Als Systemisch Coach help ik je weer verbinding maken met jezelf en dit doe ik op een plek waar je volledig kan ‘landen in het moment’ en tot rust kan komen, namelijk: in de natuur.

We gaan al wandelend aan de slag op een plaats waar alle ruis en drukte even verdwijnen, waar het hoofd even uitgeschakeld kan worden waardoor we weer contact maken met je gevoel en je intuïtie. Is het slecht weer? Dan verwelkom ik je graag in mijn rustgevende praktijk in Hasselt!

We gaan op zoek naar je kernwaarden opdat je van daaruit keuzes gaat maken in je leven die beter aanvoelen – in lijn met wie je bent en wat je werkelijk wil.

Ik ga holistisch met je aan de slag, dat wil zeggen dat we meerdere hoeken gaan belichten en ik mijn werking afstel op alles wat er zich aandient. Ik kijk naar het geheel, niet louter naar het probleem dat zich toont. We trekken alle registers open en gaan er SAMEN doorheen.

Balans en rust zijn thema’s die we gaan onderzoeken en weer meer in je leven zullen brengen. Maar we durven ook te kijken naar jouw gedragspatronen die er voor zorgen dat je steeds in datzelfde straatje belandt.

Durf je te kijken, te bespreken en te doorvoelen? Ben je bereid om écht naar die binnenkant te gaan? Voorbij de façade, naar jouw essentie? Dan ga ik graag met jou op weg, en ga je stappen zetten naar een krachtiger JIJ die weer in lijn is met wie ze is en wat ze wil in het leven.

See you soon?

Nog vragen?  Let’s talk!

    Updating…
    • No products in the cart.