BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 4 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

THINK SOCIAL

Ik maak nog heel wat juweeltjes zelf, maar door de toenemende drukte ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning. Dit mondde uit in een prachtig sociaal project. I present you: TEAM BALANS

Balans is een plek waar mensen met een psychische kwetsbaarheid in een dagdagelijkse routine aan het werk kunnen zijn. Zo worden ze uit hun isolement getrokken, krijgen ze meer grip op de dag en werken ze ook aan hun sociale skills onder het toeziend oog van een hartverwarmend team aan begeleiders.

Dankzij jullie bestellingen krijgen deze mensen kans op diverse opdrachten, een plek om aan hun rehabilitatie te werken en kansen om hun dag met meer structuur en sociaal contact in te vullen.

Daarnaast kunnen we dankzij deze samenwerking ook meer/grotere opdrachten aannemen en afwerken én krijg ik wat meer ruimte voor creatie-tijd, mijn administratie te doen en mijn orders met zorg af te werken. Win-win dus!

Op dit moment helpt team Balans al een poosje mee aan jullie Morse Bracelets en de Gemstone Bracelets, en deze samenwerking geeft me zoveel meer voldoening dan ik ooit kon dromen!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.