BESTELLINGEN GEMAAKT & VERZONDEN BINNEN DE 4 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE - €100 NL

– WORKSHOPS –

CREATE YOUR OWN

Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Kriebelt het om een eigen creatie te maken? Voor jezelf of als cadeau? Dan is een Think Happy WORKSHOP misschien wel iets voor jou!

 

Tijdens een workshop voorzien we 2 uur om je voldoende tijd te geven je eigen juweel met parels en edelstenen te ontwerpen. Ik zorg voor een lekker hapje & drankje en een rustige, ontspannen beleving terwijl je de kneepjes van het vak leert.

 

Na de workshop neem je een juweel ter waarde van €30 (armbandje) of €40 (ketting) afgewerkt en mooi verpakt in een juwelendoosje mee naar huis. Ook de betekenis van jouw gekozen edelstenen krijg je er bij.

PRAKTISCHE INFO

Maandelijks lanceer ik een nieuwe datum waarop je je kan inschrijven. Houd mijn instagrampagina hiervoor zeker in de gaten. De data komen ook hier op de webshop te staan, moest je geen instagram hebben 😉

Ik werk daarnaast ook op aanvraag. Kan je zelf een groep vormen? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum.

Een workshop gaat in mijn atelier door vanaf een inschrijving met minimum 5 tot maximum 8 personen. De minimumleeftijd is 10 jaar.

Organiseer je een evenement (vrijgezellen/babyshower/teamactiviteit/…) of heb je een andere vraag? Contacteer me dan even via het contactformulier om je ideeën te bespreken.

Ik verwelkom je graag in mijn atelier in Hasselt!

PRIJZEN

 

– WORKSHOP ARMBANDJE €35 –

– WORKSHOP KETTING/CHOKER €45 –

 

In de prijs zit je juweel ter waarde van €30/€40 – een hapje & drankje – een gezellige, ontspannen beleving van +/- 2uur

Interesse? Let’s talk

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.